Home / Eerbeek / Eerbeekse Schaakclub weer begonnen

Eerbeekse Schaakclub weer begonnen

EERBEEK – Veertien leden van de Eerbeekse Schaakclub waren donderdag in het Pater Dekkerhuis aanwezig op de eerste clubavond van het nieuwe seizoen. Voor de eerste ronde van de onderlinge competitie werden zeven partijen gespeeld en dit waren de uitslagen: Wim Geurink – Henk van Gijtenbeek 1-0, Hans Gerritsen – Rolf van Agtmaal remise, Gerrit v.d. Spreng – Gerrit Nikkels remise, Paul van Berkum – Gerard Schut 1-0, Ina Hoeve – Johan Put 0-1, Ed v.d. Griendt – Henk de Bruin 1-0, Jan Breij – Roel Gerritsen 1-0.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.