Blend & Trend geopend in Eerbeek

EERBEEK – Zaterdag was de feestelijke opening van kapsalon Blend & Trend in Eerbeek. Deze nieuwe kapsalon is ontstaan vanuit 27 jaar ervaring in het kappersvak en de ambitie om iets nieuws aan de inwoners van Eerbeek te kunnen aanbieden.

Blend & Trend onderscheidt zich van de bestaande kapsalons in de regio door o.a. het gebruik van exclusieve Keune producten uit de Blend lijn. De Blend lijn bestaat uit een uitgebreide collectie haarverzorgings- en stylingproducten, die geheel naar wens van de gebruiker gemengd kunnen worden. Wilt u de glans van product A maar de stevigheid van product B? Meng A en B en u heeft waar u al jaren naar op zoek was! Bij de productlijn Blend van Keune zijn de mogelijkheden nagenoeg onbeperkt en de producten zijn relatief voordelig.

De kapster van Blend & Trend kan belangstellenden uitstekend informeren over vele leuke mogelijkheden voor een nieuw kapsel of het bestaande kapsel onderhouden. Haar werk is haar hobby, daar zit haar kracht, naast 27 jaar ervaring als kapster en deelneemster aan wedstrijden.

Ook voor bruidskapsels of andere exclusieve haarwensen zoals extensions of extreme kleurstellingen in uw haar kunt u bij Blend & Trend terecht. Geen wens is te gek. Als uw haar geschikt is, zorgen wij voor het gewenste kapsel. Bespreek uw haarwensen bij Blend & Trend, dan hoort u direct wat de mogelijkheden zijn. Tijdens uw behandeling heeft u de beschikking over gratis WiFi, zodat u uw nieuwe kapsel meteen kunt showen op bijvoorbeeld facebook. Blend & Trend heeft ruime openingstijden, dinsdag, donderdag en vrijdag kunt tot 21.00 uur terecht, zowel met als zonder afspraak. Elke vrijdag is het Lady’s Day, voor het weekend uw haren laten wassen en föhnen of watergolven, kost dan slechts € 19,95.

U vindt Blend & Trend aan de Kerkpad 13 te Eerbeek en op internet www.blendentrend.nl.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.