Home / Doesburg / Schoorsteenbrand op Molengaarde

Schoorsteenbrand op Molengaarde

DOESBURG – Vrijdagavond rond kwart voor negen werden de brandweer van de Doesburg en de hoogwerker van Dieren opgeroepen voor een schoorsteenbrand op de Molengaarde. Ter plaatse bleek het om een buiten-openhaard te gaan, maar de schoorsteen zat wel vast aan het huis. Via een lange ladder kon een van de brandweermannen de schoorsteen bereiken en met bijlichting van de hoogwerker kon de schoorsteen geveegd worden. Door dit vegen dooft het vuur. In dit geval was het wel raar dat de schoorsteen vlam vatte want een week geleden was de schoorsteen nog door een schoorsteenveger geveegd. Na een half uurtje kon de brandweer weer huiswaarts – foto: Hanny ten Dolle
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.