Pieter van Vollenhove in Doesburg

DOESBURG – Zaterdag was het open monumentendag in heel Nederland. Zo ook in Doesburg en hier was een bijzonder moment. Om drie uur kwam de auto van Mr. Pieter van Vollenhove voorrijden. Hij arriveerde samen met de directeur van het Nationaal Restauratiefonds mr. Pieter Siebinga bij het stadhuis. Ze werden daar ontvangen door burgemeester Kees Luesink. Professor mr. Pieter van Vollenhoven is voorzitter van het Nationaal Restauratiefonds. Na de ontvangst op het stadhuis begon een rondje door de stad en werden diverse panden vereerd met een bezoek van deze hoge gasten – foto: Hanny ten Dolle
 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.