Wurfbainsstichting subsidieert de Rhedense jeugd financieel

RHEDEN – De Wurfbainsstichting ondersteunt jeugdverenigingen of jeugdafdelingen van verenigingen in het dorp Rheden, maar met die beperking dat deze verenigingen niet op politiek terrein werkzaam mogen zijn. De Stichting tracht haar doel te bereiken door het verstrekken van subsidies.

De ondersteuning bestaat uit een financiële bijdrage per jeugdlid. De hoogte van dit bedrag is afhankelijk van het beschikbare bedrag en het aantal jeugdleden dat in aanmerking komt voor subsidie. Het stichtingsbestuur bestaat uit Ties Koek, voorzitter, Jan Jansen, secretaris/ penningmeester en Harry Brouwer, lid.

Ook in 2012 is er weer een mogelijkheid subsidie aan te vragen. Om daarvoor in aanmerking te komen, worden verenigingen verzocht om een opgave te doen van de jeugdleden. Deze moet bestaan uit naam, adres, woonplaats en geboortedatum van de desbetreffende leden. Een kopie van een officiële ledenlijst of een ledenlijst van een overkoepelende bond is ook goed. Ook worden verenigingen verzocht het rekeningnummer op te geven, waarop een eventueel
subsidiebedrag kan worden gestort. De sluitingsdatum voor deze aanvraag is 27 oktober 2012.

Aanvragen moeten worden ingeleverd bij of worden opgestuurd naar het volgende adres: Wurfbainsstichting, p/a: J. Jansen, Grada Vleemingstraat 1, 6991 ZB Rheden, e-mail: j.jansen48@planet.nl.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.