Home / De Steeg / De Fotografen in halte de Engel

De Fotografen in halte de Engel

DE STEEG – Tot 11 oktober presenteert de Alliantie een expositie van werk van 6 fotografen in Galerie Halte de Engel, op de omloop in het gemeentehuis in De Steeg. De fotografen: Elisabeth Brokke, Rob Chevallier, Salman Ezzammoury, Ronald Arthur van Schaik, Rinus van Schie en Frank Schouten zijn gekozen vanuit hun verschillende opvattingen over het vastleggen van de werkelijkheid. Zowel romantische natuurbeelden als de verwondering over details, zowel surreële vertekeningen als schilderachtige expressie komen in hun foto’s tot uitdrukking. Samen geven ze een breed beeld van wat de hedendaagse fotografie vermag. Galerie Halte de Engel – gemeentehuis – Hoofdstraat 3 De Steeg. Openstelling: ma. t/m. do. 09.00-17.00 uur, vr. 09.00-12.30 uur.
 

Lees ook

Het heeft Zijne Majesteit behaagd …

Het heeft Zijne Majesteit behaagd … Met die woorden hebben donderdagmorgen weer vele burgemeesters in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.