D2 EDS draagt goed doel met trots

ELLECOM – De pupillen van de D2 van voetbalclub EDS in Ellecom dragen vanaf dit seizoen het logo van het Kinderfonds. Hiermee wil de club sportiviteit en maatschappelijke bewogenheid combineren. De tijd dat pupillen hun eigen shirts kopen en dragen, is allang voorbij. Bedrijven betalen de shirts, ballen en aanverwante zaken in ruil voor naamsbekendheid. Bij EDS heeft een aantal ouders van pupillen geld ingezameld en besloten het logo van een goed doel te plaatsen op de shirtjes van hun kinderen. Hiermee willen zij andere sportclubs enthousiast maken dit ook op te pakken. Zelfs ondernemers zouden mee kunnen doen aan deze actie. Een mooi voorbeeld is te zien op internationaal topniveau: ook FC Barcelona draagt met trots het goede doel op de shirts. De D2 van EDS mocht onlangs een eerste wedstrijd spelen in de nieuwe tenues. Helaas werd de wedstrijd verloren, maar de winst van dit seizoen is eigenlijk dit mooie initiatief.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.