Home / Dieren / Emmaleerlingen in het nieuw

Emmaleerlingen in het nieuw

DIEREN – De oudervereniging van de Koningin Emmaschool in Dieren vond dat, nu het schoolgebouw zo mooi is opgeknapt, ook de kinderen wel eens in het nieuw gestoken mochten worden. De jongens en meisjes droegen zeven jaar lang blauwe hesjes tijdens voetbaltoernooien en de avondvierdaagse en het was tijd voor iets nieuws. Na uitvoerig onderzoek is gekozen voor mooie fuchsia-roze poloshirtjes. Een frisse, moderne kleur, die herkenbaar is en door nog geen andere school in Dieren wordt gebruikt. De polo’s zijn tweezijdig bedrukt met het logo en webadres van de school. De shirtjes zijn het eerst gebruikt tijdens een schoolreisje, zoals op deze foto te zien is.

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.