Nachtelijk werk aan de de N785 Rozendaal-Velp

ROZENDAAL / VELP – De provincie Gelderland gaat in de nacht van 12 op 13 september op een deel van de N785 opnieuw een sealing aanbrengen. Het gaat om de weg tussen de rotonde Kerklaan in Rozendaal en de Zutphensestraatweg in Velp (Schelmseweg, Ringallee, Beukenweg en Beekhuizenseweg).

Door de slechte weersomstandigheden heeft de eerder aangebrachte sealing niet het beoogde kwaliteitsniveau bereikt. De extra beschermlaag moet de levensduur van het wegdek verlengen.
De werkzaamheden worden uitgevoerd tussen 20.00 uur en 05.00 uur in de avond en nacht van 12 op 13 september. Tijdens de werkzaamheden wordt al het verkeer omgeleid. Het verkeer kan wel gebruik blijven maken van de rotonde ter hoogte van de Rozendaalselaan.
Het gaat om kleinschalig onderhoud, dat alleen bij droog weer kan worden uitgevoerd. Geprobeerd wordt daarbij zo weinig mogelijk overlast te bezorgen. Enige geluidsoverlast van materieel en overlast van de werkzaamheden is evenwel voor omwonenden niet te voorkomen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.