Home / Loenen / Kinderfeest op de Wigwam

Kinderfeest op de Wigwam

LOENEN – Kinderdagverblijf de Wigwam in Loenen vierde onlangs haar tweejarig bestaan met een heus sprookjesfeest. Er zijn volop spelletjes gedaan, allemaal met een sprookjesthema. Veel kinderen kwamen verkleed naar het feest, maar ook de juffen en leden van de OC kwamen in prachtige outfits, zoals Roodkapje, Sneeuwwitje, zeemeermin, heks of prinses. De lekkere hapjes maakten het plaatje compleet. Na de spelletjes is er lekker gedanst tijdens de kinderdisco. Kortom, het was een geslaagd feest.

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.