Home / Angerlo / Robbin Thuss koning in Angerlo

Robbin Thuss koning in Angerlo

ANGERLO – Kermis, volksspelen en muziek. Dat zijn de belangrijkste ingrediënten van de Oranjefeesten in Angerlo, die deze week plaatsvonden op het terrein van De Meent. De festiviteiten begonnen woensdag met een optocht door het dorp, waarna de Oranjefeesten officieel geopend werden met een vendelhulde.
Donderdag was het dag voor verschillende spelen. Robbin Thuss werd daar aan het einde van de ochtend de nieuwe schutterskoning. De dames namen intussen deel aan het Vogelknuppelen en daar was het Jacqueline Knuman-Nijman die de romp van de paal gooide. Zowel de mannen als de vrouwen konden ook deelnemen aan het schijfschieten en daarbij toonde Simon Rooks zijn vaste hand. Tijdens de Kinderkermis werd Len Tikken de Jeugdkoning en Feike Verheij de Jeugdkoningin – foto: Wencel Maresch
 

Lees ook

Kampioenen!

ANGERLO – De volleybaljongens C van DES uit Angerlo zijn onlangs met overmacht kampioen geworden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.