Inzameling hondenbrokjes

De Stichting Dog Adoption zamelt voer in voor honden in Roemenië. De stichting zorgt voor drie asielen en de honden en pups die daar omheen op straat leven. Op 17 september vertrekt een vrachtwagen naar Roemenië en Dog Adoption wil deze vullen met 21.000 kilo hondenvoer. Hiervoor wordt door heel Nederland voer ingezameld. Iedereen die nog iets heeft staan, ook aangebroken zakken of voer dat over de datum is, wordt gevraagd dit te doneren en contact op te nemen met Lucie Siebenheller in Laag-Soeren, tel. 06-57433340. Een financiële bijdrage is ook zeer welkom, daarvoor kan voor 0,50 euro per kilo brokjes worden ingekocht. De vrachtwagen wordt volledig gesponsord, dus iedere euro wordt omgezet in hondenvoer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.