I-Pad gewonnen bij Bruna

VELP – De kassabonnenactie bij Bruna in Velp is een groot succes geworden. Geen wonder ook, want de hoofdprijs was een I-Pad. De witte Apple tablet kon worden gewonnen door iedereen die voor 15 euro of meer aan schoolspullen kocht bij de Bruna aan de Hoofdstraat. De eigen naam en adres achterop de kassabon schrijven was voldoende om kans te maken en Marijke Gerritsen uit Rozendaal deed dat net als honderden anderen dan ook. Ze had schoolspullen gekocht voor dochter Lieke en zoon Tom en die waren er donderdag dan ook bij toen Renske Oosterhoff van Bruna de prijs overhandigde aan de gelukkige winnares. “We hadden net in juni een I-Pad gekocht, dus we weten hoe handig ze zijn”, vertelde de winnares. “Nu we er dus twee hebben, hoeven de kinderen daar geen woorden meer over te hebben.” – foto: Wencel Maresch
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.