Automobilist rijbewijs kwijt na forse snelheidsovertreding

DIEREN – Een 33-jarige automobilist uit Leuvenheim heeft woensdagavond op de Zutphensestraatweg in Dieren zijn rijbewijs moeten inleveren na twee snelheidsovertredingen, van liefst 58 en 70 km te snel.

Een onopvallende motorsurveillant zag de man omstreeks 21.30 uur over de A348 in de richting van Dieren rijden. Ter hoogte van Velp haalde de man de motoragent met hoge snelheid in. De agent klokte een snelheid van 178 km/u (met correctie), waar 120 km/u is toegestaan. Een overschrijding van liefst 58 km/u. Kort daarna sloeg de automobilist linksaf de Ellecomsedijk op. Hier voerde hij de snelheid op tot 160 km/u, waar 80 km/u mag worden gereden. De twee snelheidsovertredingen van 58 km/u en 70 km/u waren reden genoeg om zijn rijbewijs in te vorderen. Het Openbaar Ministerie beslist over de teruggave van het document.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.