Volleyballers Bruvoc spelen voor lucht: Stichting CF

BRUMMEN – Aankomend volleybalseizoen wordt een bijzonder seizoen voor Bruvoc uit Brummen. Voor het eerst in het bestaan van deze Brummense vereniging verbindt de club zich een seizoen lang aan het goede doel, voor dit seizoen de stichting CF.

 CF staat voor Cystic Fibrosis (CF)en wordt ook wel taaislijmziekte genoemd en is de meest voorkomende erfelijke ziekte met een beperkte levensverwachting. De aandoening is chronisch en niet te genezen. Gedurende het hele seizoen zal Bruvoc actie voeren om geld in te zamelen voor deze stichting. Op zaterdag 15 september openen ze het seizoen met een ‘oefenwedstrijdendag’. Wat bijzonder is, is dat oud-volleyballer Kars van Tarel bereid is gevonden om het seizoen officieel te openen. Kars heeft o.a. bij Dynamo uit Apeldoorn gespeeld als spelverdeler en hier menig landstitel, beker en supercup gewonnen. De dag zal beginnen om 11.00 uur en officiële opening vindt om 14.45 uur plaats.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.