Afsluiting afrit Hoenderloo tijdens werkzaamheden A1

HOENDERLOO – Rijkswaterstaat voert momenteel in de weekenden onderhouds-werkzaamheden uit aan de A1 nabij de Europaweg en de G.P. Duuringhlaan bij Ugchelen-Hoenderloo. Hiervoor wordt de afrit Hoenderloo (19) afgesloten.

Het verkeer wordt met borden omgeleid. Weggebruikers dienen rekening te houden met een langere reistijd. De werkzaamheden vinden, overwegend in de avond en de nacht, nog plaats tijdens de volgende periodes: van vrijdag 7 september 21.00 uur tot en met zondag 9 september 22.00 uur en van vrijdag 14 september 21.00 uur tot en met zondag 16 september 22.00 uur
Woensdag 12 september en woensdag 19 september gelden als reservenacht, werkzaamheden vinden dan mogelijk plaats tussen van 20.00 uur en 06.00 uur.

De omleidingroutes zijn: Verkeer vanuit Deventer richting Hoenderloo/Apeldoorn en verkeer vanuit Amersfoort richting Hoenderloo/Apeldoorn wordt omgeleid via de oprit en afrit van Apeldoorn-Zuid (20). Gele borden met de letter H geven ter plaatse informatie over de omleiding, werkzaamheden en verkeersmaatregelen. Bij ongunstige weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld.
De onderhoudswerkzaamheden betreffen periodiek onderhoud om de kwaliteit van het wegennet te garanderen met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.