Home / Eerbeek / Yoga in Tjark Riks

Yoga in Tjark Riks

EERBEEK – De yogagroep van SWB is onlangs weer gestart met het nieuwe seizoen. Iedereen kan meedoen met yoga, een vorm van lichaamsbeweging, die ontspant en tegelijk energie geeft. Het accent ligt op oefeningen voor de ademhaling, losmaken, concentratie en ontspanning. De lessen vinden plaats op de donderdagavond van 20.00 tot 21.15 uur. De kosten bedragen 62,25 euro per kwartaal. Belangstellenden kunnen contact opnemen met Ellen Lammersen van SWB, tel. 0575-561988 of e.lammersen@welzijnbrummen.nl.

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.