Home / Apeldoorn / Problemen oplossen

Problemen oplossen

APELDOORN – Eerbekenaar Fer Kesteloo verzorgt op dinsdagen 18 en 25 september vanaf 18.30 uur een oplossingsgerichte workshop in Apeldoorn. Iedereen heeft wel eens problemen, privé, relationeel of op het werk. Kesteloo werkt met de oplossingsgerichte methode volgens het motto ‘als je blijft doen wat je deed, blijf je krijgen wat je kreeg’. Mensen leren in de workshop zelf hun problemen op te lossen. Kijk voor meer informatie en aanmelding op www.werkenaanoplossingen.nl.

Lees ook

Actiegroep geeft Kamer-leden kaart voor natuurfilm

APELDOORN – Stichting Red de Veluwe biedt alle woordvoerders Luchtvaart uit de Tweede Kamer een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.