Home / Bronkhorst / Juf Trudy met pensioen

Juf Trudy met pensioen

BRUMMEN – Vorige week vrijdag was het feest op de Oecumenische basisschool. Juf Trudy Hamer was jarig en werd 65! Om dit te vieren werd een speciale weeksluiting georganiseerd. Trudy werd thuis opgehaald en kreeg een prachtige corsage opgespeld. Bij aankomst op school werd zij toegezongen door alle kinderen. Juf Trudy genoot van een abc en een toneelstuk speciaal, over haar werkzaamheden op school. Natuurlijk werd ze verwend met flink wat cadeaus en heel veel bloemen. De weeksluiting werd afgesloten met een mooi lied wat gezongen werd door alle leerlingen en begeleid door onze eigen muziekgroep. De kinderen kregen nog wat lekkers en konden vervolgens gaan genieten van het weekend. Trudy gaat de school overigens niet verlaten. Zij blijft twee ochtenden in de week betrokken bij school.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.