Fietsen en bridgen

BRUMMEN – Na een lange vakantie, heeft Bridgeclub Brummen het nieuwe seizoen weer geopend met een fietsbridgedrive. Na de druipnatte dag vier jaar geleden – toen dit evenement voor het eerst werd georganiseerd – was het nu voor de derde keer op rij prachtig weer. En dan is het genieten, in Brummen en omgeving!
Van de ruim 130 leden die de club nu telt, hadden er zich 48 als deelnemer gemeld. En die hebben een heel geslaagde dag gehad. Na een start met twaalf tafels in Concordia (foto) zwermden de deelnemers vervolgens in drie groepen uit naar De Luchte in Spankeren, de Harmonie in Laag-Soeren of de Vroolijke Frans in het Brummense Broek. Overal werden vijf spellen gespeeld in twee lijnen. Nadat iedereen alle locaties had bezocht werd de eindronde weer in de vaste speellocatie Concordia afgewerkt.
Het ‘ge-plus en ge-min’ om de uiteindelijke uitslag op papier te krijgen werd verricht door de wedstrijdleiders Jettha van der Heide en Jan van Rossum. Het leverde in beide lijnen een winnend koppel op. In de A-lijn scoorden Frits en Gerrie Bleumink het best en in de B-lijn staken Derk Boesveld en Jan Plasman boven de anderen uit.
De voorzitter reikte de prijzen uit en bedankte de mensen die een flinke bijdrage hadden geleverd aan het succes van de dag. Naast Jettha en Jan waren dat vooral ook Jos van der Heijden en Ot Brouwer. Alle vier waren zij als ‘locatiemanager’ opgetreden.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.