Parels van Velp-Zuid op de foto

VELP – In het kader van de wijkvernieuwing is onlangs een aantal kinderen en volwassenen samen op pad gegaan, op zoek naar de mooie en unieke plekken in Velp-Zuid. Onder begeleiding van Fotoclub Velp zijn deze zogenoemde parels vastgelegd op de gevoelige plaat. De foto’s zijn van maandag 24 tot en met donderdag 27 september te zien in de Poort, dat tijdens kantooruren geopend is. Het is de bedoeling dat bezoekers dertien foto’s uitkiezen voor een kalender. Wijkvernieuwing Velp-Zuid hoopt hiermee de mooie kanten van de wijk onder de aandacht te brengen bij de inwoners van het dorp.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.