Home / Doesburg / Alles-in-één-abonnement bibliotheek

Alles-in-één-abonnement bibliotheek

DOESBURG – De bibliotheek West-Achterhoek, waar Doesburg onder valt, heeft vanaf nu het alles-in-één-abonnement. Leden van achttien jaar en ouder kunnen met hun abonnement gratis lenen, verlenen, reserveren en gebruik maken van internet. Daarnaast krijgt men een gratis partnerpas en een e-mailtje als de uitleentermijn verloopt. Wie momenteel een abonnement heeft, krijgt automatisch een alles-in-één-abonnement. Een abonnement kost 49,50 euro per jaar.

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.