Ruiters Veluwezoom blijven scoren

EERBEEK – In Zevenaar werd door verschillende combinaties van HSV de Veluwezoom geprobeerd om de tijdens de training hard geoefende onderdelen goed te laten zien in de wedstrijdring. Danielle te Bokkel , instructrice en zelf fanatiek wedstrijdamazone, was dit keer mee om Noortje van der Velden en Dowan te begeleiden in de klasse Z1 dressuur. Dat er sprake was van een fijne samenwerking bleek bij de prijsuitreiking want Noortje en Dowan legden beslag op de tweede plaats ( Z1 en Z2 )met 209 punten en ook tijdens de andere proef wist het duo een winstpunt te behalen.
Robin Bouwer en Laura de Wild, twee amazones die met hun pony’s regelmatig te vinden waren op Gelderse en Nationale Kampioenschappen zijn beiden met hun nog jonge paarden goed op weg om deze successen ook bij de paarden te gaan realiseren.
Robin is inmiddels M1 met Charmed One. Zij startte in het weekeinde eveneens in Zevenaar en behaalde twee 2e prijzen en 2 winstpunten. Charmed One is een 5 jarige ruin van de hengst Solitaire en vliegt door de verschillende dressuurklassen samen met zijn amazone Robin Bouwer.
Laura en Cyrano komen uit in de klasse L1 en hebben na 2 wedstrijden 5 winstpunten in deze klasse op de teller staan. Ook zij reed bij Hippisch Centrum de Boleemhoeve en mocht een eerste prijs in ontvangst nemen met een score van 195 punten. De tweede proef verliep wat onrustig , omdat Cyrano op zijn lip beet . Gelukkig mocht Laura de proef afmaken en werd er wel een winstpunt behaald.
In Loerbeek liet Kennedy zien, dat hij het springen nog lang niet verleerd is. Amazone Lianne Wilbrink stuurde haar paard foutloos door een L parcours en ontving daarvoor een 7e prijs. In het M parcours , het eerste na een periode van rust , werden slechts 2 balkjes afgetikt en Lianne keerde dan ook tevreden terug naar huis.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.