Nieuwe jeugdleden na hockeyclinic

DIEREN – Tientallen basisscholieren hebben zaterdag de hockeyclinic van MHC Dieren bijgewoond. Onder begeleiding van ervaren trainers konden de kinderen uit de regio kennismaken met hockey.

De succesvolle prestaties van de Nederlandse hockeymannen en -vrouwen op de Olympische Spelen in London, waren voor diverse ouders reden om met hun kinderen deze hockeyclinic te bezoeken. De verschillende hockeyoefeningen die waren uitgezet, gaven de kinderen de gelegenheid kennis te maken met de basis om sportief én veilig in teamverband te sporten.
De nieuw ingeschreven jeugdleden begonnen die week ook met proeftrainingen, waaraan eveneens kinderen konden deelnemen die niet in de gelegenheid zijn geweest de clinic bij te wonen. Aanmelden voor de proeftrainingen kan via proeftraining@mhcdieren.nl – Foto: Bart van den Bergh
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.