Home / Dieren / Nieuwe jeugdleden na hockeyclinic

Nieuwe jeugdleden na hockeyclinic

DIEREN – Tientallen basisscholieren hebben zaterdag de hockeyclinic van MHC Dieren bijgewoond. Onder begeleiding van ervaren trainers konden de kinderen uit de regio kennismaken met hockey.

De succesvolle prestaties van de Nederlandse hockeymannen en -vrouwen op de Olympische Spelen in London, waren voor diverse ouders reden om met hun kinderen deze hockeyclinic te bezoeken. De verschillende hockeyoefeningen die waren uitgezet, gaven de kinderen de gelegenheid kennis te maken met de basis om sportief én veilig in teamverband te sporten.
De nieuw ingeschreven jeugdleden begonnen die week ook met proeftrainingen, waaraan eveneens kinderen konden deelnemen die niet in de gelegenheid zijn geweest de clinic bij te wonen. Aanmelden voor de proeftrainingen kan via proeftraining@mhcdieren.nl – Foto: Bart van den Bergh
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.