Home / Eerbeek / Eerbeek stemt tegen Koningslijn

Eerbeek stemt tegen Koningslijn

EERBEEK – De lokale afdeling van de PvdA heeft de bezoekers van haar website gevraagd naar hun mening over de Koningslijn, de mogelijke spoorlijn tussen Dieren en Apeldoorn. Men kon op een poll stemmen. In totaal hebben 286 mensen dit gedaan. In totaal stemden 210 mensen tegen en 67 mensen voor. Daarnaast gaven 4 mensen als antwoord ‘ja, mits’ en 5 stemmers vonden ‘nee, mits’. Ook hebben veel mensen de moeite genomen hun (vooral) bezwaren op papier te zetten. Geluidsoverlast, gevaar en sluiting van de overgangen zijn de meest gelezen klachten. Een overzicht van alle reacties is te lezen op www.brummen.pvda.nl.

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.