Henk Roelofsen met FPU

ANGERLO – Henk Roelofsen van de gemeente Zevenaar gaat genieten van de FPU. Velen zullen Roelofsen kennen van de rondjes die hij met de maaier maakte op de voetbalvelden in de gemeente, onder andere bij Angerlo Vooruit, zijn eigen club.

Op 1 augustus 1980 trad Henk in dienst bij de gemeente Angerlo op wat toen nog de afdeling Groen Beheer heette. “Mijn werk is mijn hobby”, vindt Roelofsen. “Ik voel mij een bevoorrecht mens omdat ik dit altijd zo beleefd heb. In de 32 jaar heb ik, pak ‘m beet, zo’n 385.000 keer de voetbalvelden in de gemeente gemaaid met diverse kooimaaimachines.” Half september kan Roelofsen na een receptie bij de gemeente Zevenaar afscheid nemen van het werkzame leven. “Ik ben in de gezegende omstandigheid dat ik op de valreep nog gebruik kan maken van de FPU. Ik ga er dan ook volop van genieten. In de komende jaren doe ik wat vrijwilligerswerk en op maandagmorgen versterk ik de FPU-, zeg maar VUT-ploeg van Angerlo Vooruit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.