45+ Toernooi groot succes

DIEREN – Het eerste 45+ voetbaltoernooi van de Dierensche Boys was een groot succes. In een stralend zonnetje vochten zes teams uit de regio om de eerste prijs. Naast twee teams van de Boys waren dit Angerlo Vooruit, VV Doetinchem, Sc. Brummen en Sc. Doesburg. Er is gespeeld op een pupillenveld met teams van zeven spelers, allen 45 jaar of ouder. Door alle wedstrijden met winst af te sluiten, werd VV Doetinchem terecht toernooiwinnaar. Na de prijsuitreiking en barbecue was het nog lang gezellig. Het toernooi krijgt volgend jaar zeker een vervolg. Wie zelf belangstelling heeft voor 45+ voetbal, kan een kijkje nemen op de site van de Boys of in oktober komen kijken bij het volgende 45+ competitietoernooi.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.