Home / Doesburg / Workshop Verhuizen Doet U Zo

Workshop Verhuizen Doet U Zo

Carion organiseert in samenwerking met Christa Falhaber een workshop Verhuizen Doet U Zo. De organisatie over zowel het oude als het nieuwe huis vraagt een hoop aandacht en er zijn veel dingen die kunnen worden vergeten. Een goede planning is alles. Daarnaast komen zaken als een goede voorbereiding en opruimen aan bod. Tijdens de workshop maken de deelnemers een eigen verhuisplan en krijgen zij een handige verhuisplanner mee. De workshop vindt plaats op dinsdag 18 september van 13.30 tot 16.00 uur in het gebouw van Carion aan de Linie 4 in Doesburg. Deelname is gratis. Aanmelden kan bij Wilma Langeveld, tel. 0313-472632 of w.langeveld@carion.nl.

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.