Home / Hall / Stichting Hallse Kerk zoekt bestuursleden

Stichting Hallse Kerk zoekt bestuursleden

HALL – Het bestuur van de Stichting tot Instandhouding van het Monument de Hallse Kerk is op zoek naar twee nieuwe bestuursleden. De stichting organiseert, samen met vele vrijwilligers, ieder jaar de Wintermarkt in Hall. De opbrengst van de markt is bestemd voor restauratie en onderhoud aan de kerk. Het bestuur faciliteert en ondersteunt de vrijwilligers en beheert de financiën. Omdat twee bestuursleden dit jaar afscheid hebben genomen, zoeken de drie achterblijvers nieuwe collega’s. Het liefst willen zij voor de komende Wintermarkt het bestuur weer compleet hebben. Neem voor informatie en/of aanmelding contact op met Jan en Marian Holtslag, Vosstraat 20, tel. 0575-562259.

Lees ook

Bord bij Koningsbrug

HALL – Op Koningsdag is naast de Hallse of Koningsbrug over het Apeldoorns Kanaal een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.