Home / Bronkhorst / Culturele cursussen voor de jeugd

Culturele cursussen voor de jeugd

BRUMMEN – De Werkgroep Jeugd & Cultuur, onderdeel van de Culturele Stichting Gemeente Brummen, verzorgt cursussen voor de jeugd. In november gaat er weer een aantal van start. Zo is er muziek en expressie voor beginners, waarin de deelnemers snuffelen aan de disciplines muziek, dans, drama, grime en percussie. De cursus muziektheater kan worden gezien als het vervolg hierop. Deze cursus eindigt met de opvoering van een muzikaal sprookje. De lessen percussie en djembé zijn er voor beginners en gevorderden. Stuur voor informatie een e-mailtje naar jeugdencultuur@gmail.com.

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.