BizzNet-leden spelen Boerengolf

RHEDEN – Onder prima weersomstandigheden – ondanks de dreigende lucht in de achtergrond – maakten veel leden van BizzNet voor het eerst kennis met Boerengolf. En de reacties na afloop waren stuk voor stuk heel positief! "Nooit eerder gedaan, maar hartstikke leuk om te doen" en "Niet gedacht dat dit zo leuk is", waren twee van de vele positieve geluiden.
Zorgboerderij De Munikkenhof aan de Brinkweg in Rheden was het schitterende decor van ‘De kwalifactiewedstrijden van het Nederlands Kampioenschap Boerengolf’, zoals BizzNet-voorzitter Lex Hendriks de eerste BizzNet-bijeenkomst na de zomerperiode omschreef. Na zijn welkomstwoord en een korte toelichting over het schitterende werk dat Bennie en Gerdie Groenewoud en hun kinderen op de zorgboerderij verrichten, gingen de BizzNetleden in groepjes de wei in. Met veel plezier werkten zij daarbij de 19 holes af om daarna te genieten van een uitstekende barbecue van huiscateraar De Gelderse Poort.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.