Minikamp Volleybalvereniging Spiker

EERBEEK – In het eerste weekend van september vond het jaarlijkse kampweekend van volleybalvereniging Spiker uit Eerbeek plaats. Meer dan 50 mini’s namen deel aan het kamp dat plaatsvond in Lunteren. Thema van het kamp was ‘Ik hou van Holland’. Het weekend was vol met spellen, een echt ‘Ik hou van Holland’-spel op vrijdag en een 12 provinciënspel met een bonte avond op de zaterdag. Gastact was vader Abraham met de Smurfen. Ook werd er volop gespeeld in de speeltuin, op het basketbalveld, op de tennisvelden en in het zwembad. Al met al een geweldig weekend, waarvan de mini’s erg hebben genoten.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.