Home / Eerbeek / Minikamp Volleybalvereniging Spiker

Minikamp Volleybalvereniging Spiker

EERBEEK – In het eerste weekend van september vond het jaarlijkse kampweekend van volleybalvereniging Spiker uit Eerbeek plaats. Meer dan 50 mini’s namen deel aan het kamp dat plaatsvond in Lunteren. Thema van het kamp was ‘Ik hou van Holland’. Het weekend was vol met spellen, een echt ‘Ik hou van Holland’-spel op vrijdag en een 12 provinciënspel met een bonte avond op de zaterdag. Gastact was vader Abraham met de Smurfen. Ook werd er volop gespeeld in de speeltuin, op het basketbalveld, op de tennisvelden en in het zwembad. Al met al een geweldig weekend, waarvan de mini’s erg hebben genoten.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.