Verkleed van de glijbaan in Loenen

LOENEN – In het openluchtbad van zwembad Molenallee te Loenen wordt, ter afsluiting van het zomerseizoen, op vrijdag 7 september de zesde editie van de glijbaanrace ‘Met Glans Van De Schans’ gehouden. De race begint om 18.30 uur en het belooft ook dit keer weer een groot spektakel te worden.

Drie jaar geleden voldeed zwembad Molenallee met de introductie van de glijbaanrace aan de wens van haar gasten om een nieuwe activiteit te organiseren. Inmiddels is de glijbaanrace uitgegroeid tot een ware traditie en niet meer weg te denken van de activiteitenlijst. De activiteit is speciaal bedoeld voor kinderen, maar fanatieke vaders en moeders zijn ook van harte uitgenodigd om mee te doen.

Voor de deelnemers is het de bedoeling om zo leuk, gek of mooi mogelijk verkleed naar het zwembad te komen en van de waterglijbaan te gaan. Het startsein wordt bovenaan de glijbaan gegeven, waarna de deelnemers één voor één zo snel mogelijk naar beneden glijden. Eenmaal in het water gekomen zwemt men zo snel mogelijk naar de bel toe en laat deze luiden. Op het moment dat het geluid van de bel klinkt stopt de tijd.

Prijzen zijn er te winnen voor de snelste deelnemers, de meest leuke, gekke of mooist verklede deelnemers en de deelnemer met de mooiste plons.

De wedstrijd begint om 18.30 uur. Er zijn geen kosten verbonden aan het deelnemen aan de glijbaanrace. Opgeven kan aan de kassa van het zwembad, via de telefoon (055-5051600) of middels een mail naar info@zwembadloenen.nl

www.zwembadloenen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.