Zaterdag Auto van Oort openingstoernooi

DIEREN – Ieder jaar wordt het volleybalseizoen afgetrapt met het Auto van Oort openingstoernooi. Dit jaar staat het toernooi voor het eerste herenteam volledig in het teken van de voorbereiding op een zwaar seizoen. De heren zullen het komende jaar zich opnieuw moeten bewijzen op een hoger niveau.

Door de tweedepromotie op rij komen de heren dit seizoen uit in de 2e divisie, het vierde niveau in Nederland. Ook het eerste damesteam zal het toernooi gaan benutten ter voorbereiding van het competitieseizoen. De dames spelen al jaren mee om de bovenste plaatsen van de Promotieklasse en hopen dit jaar de stap naar de 3e divisie te kunnen maken. De teams spelen in een driekamp tegen tegenstanders uit de regio, dit jaar zijn onder andere Draisma Dynamo uit Apeldoorn en Spiker uit Eerbeek aangetrokken om te strijden om de Auto van Oort bokaal.

Volleybalvereniging AutovanOort Rebelle staat bekend om de successen bij de jeugd en doet er veel aan om de jongste jeugd de kneepjes van het volleybal bij te brengen. Ook bij de opening van het volleybalseizoen wordt hieraan aandacht geschonken. Voor de jeugd van 6 tot 12 jaar wordt er in de ochtend een clinic verzorg door de heren en dames van de hoogste teams. Deze clinic is ook toegankelijk voor niet-leden. Een mooie gelegenheid voor kinderen om kennis te maken met het volleybalspel en de gezelligheid van AutovanOort Rebelle. De clinic start om 11.30 uur. Als je mee wilt doen zorg er voor dat je op tijd in de zaal bent. In de middag wordt er voor de eigen jeugd (vanaf 12 jaar) een clinic verzorgd. De overige heren en dames teams spelen allen een wedstrijd ter voorbereiding van het nieuwe seizoen. Deze wedstrijden worden de hele dag door gespeeld.
De volleybaldag wordt gehouden op zaterdag 8 september en begint om 11.30 uur en het toernooi eindigt rond 19.30 uur, in Sporthal Theothorne in Dieren, de entree is gratis. Het hele programma van het toernooi is terug te vinden: www.autovanoortrebelle.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.