Home / Eerbeek / Pas des Deux

Pas des Deux

EERBEEK – Bij HSV de Veluwezoom in Eerbeek stond een nieuwe activiteit op de agenda. Voor alle rijdende leden was er namelijk de mogelijkheid mee te doen aan een Pas des Deux. Een flink aantal deelnemers had al wekenlang geoefend om een mooie kür op muziek te presenteren. Allerlei thema’s en kostuums passeerden daarbij de revue en ook de ouders bleken bijzonder creatief te zijn geweest, wat goed te zien was aan de mooie outfits.
Quinty Hillebrand en Anne van ‘t Land (foto) zagen er geweldig uit in hun oranje kleding en hun muziek sloot precies aan op de bewegingen van hun pony’s. Dit duo eindigde dan ook op de eerste plaats. Maar eigenlijk verdiende alle amazones een prijs gezien de enthousiaste inzet. De dag werd afgesloten met een gezellige barbecue.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.