Rabobank organiseert informatieavond Wijnbergen

DOETINCHEM – Op maandag 1 oktober houdt Rabobank Graafschap-Midden, samen met de projectontwikkelaars Roosdom Tijhuis en Van Wanrooij, een informatieavond voor mensen die geïnteresseerd zijn in het kopen van een nieuwbouwwoning of vrije kavel in plan Wijnbergen in Doetinchem. Verder zijn ook de gemeente en deelnemende makelaars aanwezig om geïnteresseerden te informeren en hun vragen te beantwoorden.

Tijdens de informatieavond wordt informatie gegeven over de ligging en structuur van de wijk, kavelkeuze, woningtypen, fasering van de bouw enzovoort. Ook kan de bezoeker advies inwinnen op financieel en juridisch gebied, over de verkoop van de huidige woning en over hypotheken. Er is speciale aandacht voor starters op de woningmarkt.

In de nieuwe wijk komen 750 woningen met een brede variatie aan grondgebonden woningtypen: rijwoningen, half vrijstaand en vrijstaand. De wijk wordt ruimtelijk en groen opgezet, heeft prima voorzieningen, ligt dichtbij het stadscentrum en heeft een directe aansluiting op de A18. Uitgebreide informatie staat op www.buitenplaatswijnbergen.nl.

Vanaf 18.30 zijn bezoekers welkom in het hoofdkantoor van Rabobank Graafschap-Midden aan de Ambachtstraat 4 in Doetinchem. De presentaties beginnen om 19.00 en duren tot 20.45 uur. Daarna is er uitgebreid gelegenheid om persoonlijk in gesprek te gaan met gemeente, projectontwikkelaars, makelaars, Rabobank en notaris.

Aanmelden kan via www.rabobankgraafschapmidden.nl, hier vindt u ook meer informatie.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.