donderdag 28 oktober 2021 | WEEK 43 |
HomeDoetinchemRabobank organiseert informatieavond Wijnbergen

Rabobank organiseert informatieavond Wijnbergen

DOETINCHEM – Op maandag 1 oktober houdt Rabobank Graafschap-Midden, samen met de projectontwikkelaars Roosdom Tijhuis en Van Wanrooij, een informatieavond voor mensen die geïnteresseerd zijn in het kopen van een nieuwbouwwoning of vrije kavel in plan Wijnbergen in Doetinchem. Verder zijn ook de gemeente en deelnemende makelaars aanwezig om geïnteresseerden te informeren en hun vragen te beantwoorden.

Tijdens de informatieavond wordt informatie gegeven over de ligging en structuur van de wijk, kavelkeuze, woningtypen, fasering van de bouw enzovoort. Ook kan de bezoeker advies inwinnen op financieel en juridisch gebied, over de verkoop van de huidige woning en over hypotheken. Er is speciale aandacht voor starters op de woningmarkt.

In de nieuwe wijk komen 750 woningen met een brede variatie aan grondgebonden woningtypen: rijwoningen, half vrijstaand en vrijstaand. De wijk wordt ruimtelijk en groen opgezet, heeft prima voorzieningen, ligt dichtbij het stadscentrum en heeft een directe aansluiting op de A18. Uitgebreide informatie staat op www.buitenplaatswijnbergen.nl.

Vanaf 18.30 zijn bezoekers welkom in het hoofdkantoor van Rabobank Graafschap-Midden aan de Ambachtstraat 4 in Doetinchem. De presentaties beginnen om 19.00 en duren tot 20.45 uur. Daarna is er uitgebreid gelegenheid om persoonlijk in gesprek te gaan met gemeente, projectontwikkelaars, makelaars, Rabobank en notaris.

Aanmelden kan via www.rabobankgraafschapmidden.nl, hier vindt u ook meer informatie.
 

spot_img
Verder lezen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer deze week

0212005_Sponsor_ACE.jpg

Nieuwe tassen voor Dames 2 Ace’19

ANGERLO - De dames van volleybalvereniging Ace'19 uit Angerlo/Doesburg speelde vrijdag 1 oktober een thuiswedstrijd in de gymzaal bij de Trompetter in Angerlo. Voor aanvang van de wedstrijd ontvingen de speelsters een nieuwe tas uit handen van sponsor Trentelman Schilderwerk in Bathmen. Voor Betty Sinay was er een mooie bos

Curling, kerstmarkt en droneshow tijdens eerste Eerbeekse Winter Weekend

EERBEEK - Twee keer moest de Eerbeekse kermis worden afgezegd. Geen feest, geen vogelschieten, geen vrijmarkt op Koningsdag. Het werd de leden van de Oranjevereniging te rustig en daarom bedachten zij een nieuw evenement: het Eerbeekse Winter Weekend, dat gaat plaatsvinden van vrijdag 10 tot en met 12 december.

Griezelen in Eerbeeks Screampark

EERBEEK - Ze kwamen doodenge situaties tegen, zondag in het Weberbosje in Eerbeek, maar deze kinderen lieten zich niet zo snel bang maken. Tijdens de wandeling door het Screampark kwamen zij langs tientallen spannende, mooie en griezelige scènes. De organisatie van Halloween Eerbeek kon dit jaar geen Ride organiseren, maar

0211714_Beursvloer.jpg

Beursvloer helpt verenigingen en stichtingen

DOESBURG - Maandag 1 november is er weer een beursvloer van de Doesburg Rhedense Uitdaging. Verenigingen of stichtingen die hier graag aan mee willen doen, maar hun vraag nog niet goed concreet krijgen, zijn welkom om op donderdag 14 oktober aan te sluiten bij de inspiratiesessie in Jongerencentrum 0313 in

Halloween Eerbeek in andere vorm, maar net zo spannend

EERBEEK - Geen Ride dit jaar, maar een andere invulling van Halloween Eerbeek. Drie weekenden lang kunnen bezoekers genieten van het
Skillspark, Screampark en de Scary Skelter Rally. Alles wordt weer uit de kast gehaald om het dorp in Halloween-sfeer te brengen. De decors en verlichting komen weer uit