Home / Eerbeek / OVE laat jeugd springen

OVE laat jeugd springen

EERBEEK – Er was in het weekend weer springplezier in Eerbeek. Namens de OVE (Ondernemersvereniging Eerbeek) werd door de Dwarsliggers de laatste zomeractiviteit gehouden en ditmaal stond er een springkussen op het Stuyvenburgplein. Het was prachtig weer en bij veel kinderen werden dan ook de schoenen uitgetrokken om eens even lekker te springen. In het begin van de ochtend was het nog rustig bij het springkussen en waagden er zelfs enkele ouders een sprongetje! Daarna werd het springkussen weer, zoals het hoort, door de jeugd bezet.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.