Hoeden, tuinen en kunst

EERBEEK – Meeuwis de Vries, Tophovenier & Tuinontwerpbureau, toont samen met Expositie Beeldschoon zo’n honderdtachtig beelden en objecten van dertig hedendaagse kunstenaars. De tentoonstelling is de hele maand september te zien in de fraaie eigen sfeertuinen, met prachtige borders, vijvers, bijzondere planten en bomen. De tuin is op vrijdag, zaterdag en zondag tussen 13.00 en 17.00 uur gratis te bezoeken. De tuin van Meeuwis de Vries is te vinden aan het Soerense Zand Zuid 13 te Eerbeek. Meer informatie over dat alles is te vinden op de websites: www.meeuwisdevries.nl; www.expositie-beeldschoon.nl. Ter gelegenheid van de opening, werd vrijdagavond een Hoedenshow gehouden met het werk van Herma de Jong, van Hoeden Design.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.