Home / Eerbeek / Sportcentrum Fit & Fun lanceert nieuwe workout Grit Strength

Sportcentrum Fit & Fun lanceert nieuwe workout Grit Strength

EERBEEK – Sportcentrum Fit & Fun in Eerbeek en Deventer, lanceert een splinternieuw en uniek trainingsprogramma: Grit Strength. De methode is ontwikkeld is door Les Mills en zorgt ervoor dat deelnemers super snel, super fit raken.

Het programma is gebaseerd op de wetenschappelijke techniek van High Intensity Interval Training (HIIT), met piek- en herstelmomenten die deelnemers tot het uiterste drijven. Met behulp van een barbell, gewichtschijven en een step worden tijdens Grit Strength alle belangrijke spiergroepen aangepakt. Een Grit Strength sessie geeft je in slechts 30 minuten een full body workout!

Wat maakt Grit Strength uniek? Les Mills Grit Strength is een totaal nieuw fitness aanbod, met een duidelijke focus op team training. Bij Grit Strength wordt er in relatief kleine groepen getraind. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat high intensity interval training, waar Grit Strength op is gebaseerd, de resultaten levert die de resultaten van conventionele training overtreffen: Het zorgt dat je sneller fit wordt, dat je harder werkt en het langer volhoudt, het daagt je uit om je fitnessgrenzen te verleggen, Grit Strength heeft een specifieke structuur, waardoor je nooit een trainingsplateau bereikt, de methode zorgt dat je ook uren na de training nog calorieën verbrandt en Grit Strength is de snelste manier om vet te verbranden, met behoud van spiermassa.
Lars Fridrichs, mede-eigenaar van Sportcentrum Fit & Fun, geeft aan dat Les Mills Grit Strength is ontwikkeld voor iedereen die zijn of haar fitnessniveau naar een hoger niveau wil tillen: “Het programma geeft je een authentieke, hardcore workout die je echte fitnessresultaten bezorgt. Grit Strength is zo ontwikkeld dat leden van bijna elk fitnessniveau deel kunnen nemen. Daarnaast is het programma ideaal voor de doelgroep die graag intensief wil sporten, maar weinig tijd hiervoor heeft. We sluiten hiermee aan op een wereldwijde trainingstrend van korte en zeer intensieve programma’s op fantastische muziek. Steeds meer mensen hebben behoefte aan dit soort korte workouts, omdat ze gemakkelijker zijn in te passen in het dagelijks leven.”

Neem voor meer informatie over Les Mills Grit Strength contact op met Sportcentrum Fit & Fun, in Eerbeek gevestigd aan de Veldkantweg 12, via telefoonnummer 0570-627297.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.