Home / Empe / Nieuwe dirigente Zanglust

Nieuwe dirigente Zanglust

EMPE – Lucian Venderink uit Steenderen is de nieuwe dirigente van dameskoor Zanglust uit Empe. Na drie proefdirecties te hebben gedaan, staat zij nu definitief voor het koor. De eerste repetitieavond werd door het koor en door de dirigente als prettig ervaren.

Venderink kan meteen hard aan de slag met de dames, want in oktober staat het eerste concert voor de deur. Dan treedt Zanglust op tijdens de zangersavond in Eerbeek. Op zaterdagmiddag 24 november geeft het koor haar jaarlijkse uitvoering in ’t Oortveld in Empe. Na het concert zal KDO uit Eerbeek een blijspel presenteren.
Dames die graag eens mee willen zingen, zijn welkom om een repetitie bij te wonen op donderdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in ’t Oortveld in Empe. Bel voor meer informatie met Wilma Bosvelt: 0575-502289.
 

Lees ook

Wandeltocht met wijnproeverij

EMPE – De werkgroepVictory4All, Wijnkoperij Vriezekolk en Michel Hol (boswachter bij Natuurmonumenten) hielden een wandeltocht, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.