Home / Laag-Soeren / T.R.E.C. primeur in Laag-Soeren

T.R.E.C. primeur in Laag-Soeren

LAAG-SOEREN – Ruiters kunnen zich in het weekend van zaterdag 22 en zondag 23 september uitleven met hun paard tijdens het eerste T.R.E.C. weekend in Laag-Soeren. De ritten starten vanaf Camping Boszicht.

T.R.E.C. is een nog onbekende recreatieve tak van de ruitersport. Het weekend bestaat uit een oriëntatierit van ongeveer 20 kilometer op zaterdag. Op zondag is er een gangenproef, waarbij een baan van 100 meter zo langzaam mogelijk in galop moet worden gereden en daarna moet de baan zo snel mogelijk in stap worden teruggereden. Daarnaast is er een hindernis- en behendigheidsparcours met verschillende onderdelen. Daarbij valt te denken aan laaghangende takken, smalle doorgangen en slaloms.
De T.R.E.C. behandelt allerlei situaties die tijdens het maken van een buitenrit voorkomen. Meedoen aan een T.R.E.C. weekend versterkt de band tussen paard en ruiter.
Kijk voor meer informatie op www.trec-soeren.nl.

 

Lees ook

Mooie opbrengst voor Semmy

LAAG-SOEREN – Loopgroep Jutberg uit Laag-Soeren hield op zaterdag 5 mei de jaarlijkse duathlon. De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.