Home / Bronkhorst / Zangers gezocht

Zangers gezocht

BRUMMEN – Koor Les Tournesols uit Brummen is weer van start gegaan met een nieuw zangseizoen. Voor diverse stemgroepen kan het koor nog wel versterking gebruiken. Het koor zingt spirituele liederen uit verschillende tradities en culturen en oefent op vrijdagochtend.

Het koor staat onder leiding van Esther van der Heijden. Er wordt aandacht besteed aan stemvorming en koorscholing, maar vooral gezelligheid staat centraal bij dit vrijzinnige koor. Zowel beginnende als geschoolde zangers en zangeressen zijn welkom om het koor te versterken.
De repetities zijn op vrijdagochtend in het gebouw van de Vrijzinnigen IJsselstreek aan de D.A. van Vuurenstraat in Brummen. Neem voor meer informatie of een proefles contact op met Paula Soerink: 0313-653011 of pjsoerink@kpnmail.nl.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.