Home / Dieren / Curvez, moderne kleding voor een maatje meer

Curvez, moderne kleding voor een maatje meer

DIEREN – Iedereen die de afgelopen tijd al een nieuwsgierig blik naar binnen heeft geworpen bij de winkel op het pleintje bij Theothorne, waar zo hard werd gewerkt, kan vanaf deze week gewoon binnenlopen om het resultaat van al deze noeste arbeid te bekijken. Linda Timmermans opent haar kledingwinkel Curvez, waar ze mode gaat verkopen in maten 42 tot en met 56.

“Er is weinig moderne kleding verkrijgbaar voor vrouwen met een grotere maat”, vertelt Linda. “Ik liep er zelf ook altijd tegenaan. In Arnhem heb je misschien drie winkels, maar dat zijn altijd kleren voor de massa, veel van hetzelfde. Het lukte me niet om met die kleding een eigen stijl te ontwikkelen.” Linda miste vlotte, modieuze kleding, zeker voor haar leeftijd. “Alles wat ik vond was in veilige kleuren als zwart en donkerblauw en vaak heel wijd. Maar ik houd ook van kleding in felle kleuren of leuke prints en dat kan ik nooit vinden.”
Linda is altijd werkzaam geweest in de mode en liep al langer rond met het plan voor zichzelf te beginnen. Uit haar eigen zoektocht ontstond het idee voor Curvez, een winkel met moderne kleding voor jonge èn oudere vrouwen in de maten 42 tot en met 56. Een pandje vond ze op het Callunaplein. Ze heeft het grondig laten verbouwen tot een eigentijdse winkel en is er nu helemaal klaar voor. “Ik kan niet wachten om nu eindelijk open te gaan. Vanaf deze week is iedereen welkom om het assortiment te komen bekijken. Ik heb moderne kleding, die leuk is voor mensen van mijn eigen leeftijd, maar in een andere combinatie ook prima gedragen kan worden door vrouwen van in de vijftig. De kleding is van goede, maar betaalbare merken en zit door de comfortabele stoffen en goede pasvorm prima bij vrouwen met een maatje meer.”
Linda heeft in haar winkel verschillende merken en past haar collectie continu aan aan de mode van het seizoen. Daarnaast wil ze ook de smaak van haar klanten gaan volgen. “Ik moet nog ontdekken wat men in Dieren leuk vindt, dus als blijkt dat er veel vraag is naar een specifiek merk, ga ik daar zeker meer van inkopen.” Ook dames met een kleinere maat kunnen prima bij Linda terecht, ze voert een leuk tassenmerk en een mooie sieradenlijn. “Iedereen kan bij mij slagen”, lacht ze.
Curvez is geopend op dinsdag tot en met donderdag van 10.00 tot 18.00 uur, op vrijdag van 10.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Komende zaterdag is de officiële opening, voor alle klanten is er dan een leuke attentie. Binnenkort gaat www.curvez.nl online en is daar meer informatie te vinden. Tot die tijd, maar eigenlijk ook daarna, kunnen mensen maar het best gewoon even binnenlopen om hun nieuwsgierigheid te bevredigen.

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.