Home / Doesburg / Startdienst in Martinikerk

Startdienst in Martinikerk

DOESBURG – De PKN gemeente Angerlo/Doesburg houdt op zondag 9 september haar startdienst in de Martinikerk in Doesburg. Iedereen is welkom om deze dienst mee te vieren en mee te doen met de aansluitende activiteiten. De dienst start om 10.00 uur.

Het thema van de dienst is: wie zeggen de mensen dat ik ben? Die vraag stelde Jezus aan zijn leerlingen, maar het is ook in deze tijd goed om bij die vraag stil te staan. Hoe denken mensen tegenwoordig over de kerk en hoe wil de kerk betrokken zijn bij wat er speelt in de samenleving.
Tijdens de dienst zingt er een projectkoor dat op zaterdag 8 september een aantal liederen zal instuderen onder leiding van de nieuwe cantor-organist Wilbert Berendsen. Wie mee wil zingen kan zich om 11.00 uur melden in de Martinikerk.
Na de startdienst op zondag staat er een terras klaar op de markt naast de kerk. Daar staan kramen met informatie over het Wereldhuis, en er zijn lekkere hapjes te vinden. Voor de kinderen zijn Piet Positivo en zijn vrienden present om er een gezellige middag van te maken.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.