Home / Bronkhorst / Sara Kruitbosch wint prijsvraag

Sara Kruitbosch wint prijsvraag

BRUMMEN – Honderden basisschoolkinderen uit Brummen deden voor de zomervakantie mee aan de dichtwedstrijd ,,Als ik 20 ben”. Deze wedstrijd was uitgeschreven door de Werkgroep Taalmarkt van de Culturele Stichting Gemeente Brummen.

Per school werd één winnaar gekozen. De gedichten van de winnaars kwamen ingelijst en met illustraties in diverse etalages in Brummen en Eerbeek te hangen. Aan de twee gedichtenroutes, die zo ontstonden, was een prijsvraag verbonden. Met een foldertje met aanwijzingen in de hand, moest worden gezocht naar letters, die in de gedichten waren verborgen. Daarmee kon een slagzin worden gevormd. De slagzin was: ,,Dichten is zo!”.
De winnares van deze prijsvraag is Sara Kruitbosch geworden. Zij woont in Brummen. Ze krijgt een prachtig boek van de kinderboekenschrijfster Agave Kruijssen.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.