Home / Hummelo / Kerstkoor Hummelo start weer op

Kerstkoor Hummelo start weer op

HUMMELO – De kerkdienst op Eerste Kerstdag zal dit jaar weer worden opgeluisterd door een groot ad hoc koor in de Hummelose Dorpskerk. Deze opzet was al twee jaar een succes en wordt daarom voortgezet. Iedereen die kan zingen, mag meedoen. De repetities starten op 17 september.

Dit jaar staan er weer veel Engelstalige Christmas Carols op het programma, maar ook Nederlandse kerstliederen worden meerstemmig ingestudeerd. De liederen worden op maandagavonden ingestudeerd van 19.30 tot 20.30 uur. De kosten bedragen 6 euro per maand, in totaal 18 euro voor de hele periode.
Aanmelden kan bij Mieke Jansma: me.jansma@planet.nl of 0314-384226. Gewoon binnenlopen en meedoen tijdens de eerste repetitie kan ook.
 

Lees ook

Hummelo brengt ode aan Van Gorkum

HUMMELO – De eerste zondag van juni vond Hummelo Open plaats; een fietscrosswedstrijd gehouden door …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.