Imkers in Brummen

BRUMMEN – De Brummense Imkersvereniging staat op zaterdag 8 september tussen 10.00 en 14.00 uur met een kraam op de hoek van de Ambachtstraat in Brummen. De kraam wordt in een nieuwe stijl opgebouwd en er zijn nieuwe producten te koop.

Zo zijn er bijvoorbeeld pollen te koop, dat zijn stuifmeelbolletjes die de bijen met hun pootjes verplaatsen. Stuifmeel is goed voor de spijsvertering en verbetert de conditie van huid, haar en nagels. Ook is er een nieuwe lotion verrijkt met koninginnengelei.
De bijen staan op dit moment op de hei bij de Posbank en er wordt veel honing geproduceerd. De eerste potjes honing zijn waarschijnlijk op 8 september al te koop. Ook op de tweede zaterdag van oktober, november en december zijn de imkers tussen 10.00 en 14.00 uur te bezoeken in hun kraam aan de Ambachtstraat.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.