Home / Hall / Hallse Zang bakt bollen

Hallse Zang bakt bollen

HALL – De Hallse Zang, ook wel bekend als de Gemengde Zangvereniging De Eendracht Hall, is weer enthousiast van start gegaan met een nieuw seizoen. Tijdens de koorrepetities op maandagavond in het gebouw De Wheme wordt er ijverig gestudeerd onder leiding van dirigent Wim Riefel voor diverse optredens.

De Hallse zangers en zangeressen zingen echter niet alleen. Ze laten ook hun bakkunsten graag zien. Dit is te proeven tijdens de bloemententoonstelling Floralia die dit weekend in Hall wordt gehouden. De koorleden zullen dan weer oliebollen en appelflappen bakken in een kraampje voor het gebouw De Wheme aan de Dorpsstraat in Hall.
 

Lees ook

Bord bij Koningsbrug

HALL – Op Koningsdag is naast de Hallse of Koningsbrug over het Apeldoorns Kanaal een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.