Home / Regio / Nieuwe gemeentegids in de bus

Nieuwe gemeentegids in de bus

RHEDEN – De nieuwe gemeentegids van de gemeente Rheden valt in week 36 in de brievenbus. De gids geeft een goed beeld van wat Rheden te bieden heeft en staat vol praktische informatie over organisaties, verenigingen en bedrijven. Ook zijn er plattegronden en een risico- en rampenwijzer in de gids opgenomen. De gids is ook af te halen op het gemeentehuis.

De gemeentegids is ook als gratis applicatie in de App/GooglePlay Store te vinden. Deze Gemeentegids App is overal te raadplegen en biedt de mogelijkheid om direct een website te bezoeken, een telefoonnummer te bellen of de route naar het gezochte bedrijf of een vereniging te vinden.
Akse Media levert ook een digitale gemeentegids, de SmartMap: www.rheden.SmartMap.nl. Hierop staat alle informatie uit de papieren versie en door de interactieve wijzigingsmogelijkheden biedt deze mogelijkheid de meest actuele adresgegevens van alle instanties.
Wijzigingen voor de gemeentegids kunnen worden doorgegeven via redactie@aksemedia.nl (onder vermelding van gemeentegids Rheden) of via 0223-673010, met de bon achterin de gemeentegids of via de digitale gemeentegids www.rheden.SmartMap.nl.
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.