Optreden Colourful City Koor

EERBEEK – Het Colourful City Koor uit Nijmegen geeft op zondag 9 september een concert in de muziekkoepel aan ’t Hungeling in Eerbeek. Het koor is tien jaar geleden opgericht om op muzikale wijze blijk te geven van haar maatschappelijke verantwoordelijkheid. De titel van het concert in Eerbeek is dan ook Cry for Humanity.

Het koor stelt misstanden aan de kaak, doet een beroep op historisch besef, herdenkt pijnlijke momenten, huilt, lacht en heeft steeds muziek als bindmiddel. In Eerbeek zullen liederen van over de hele wereld worden gezongen. Het concert wordt gegeven in verband met het 20-jarig jubileum van de Culturele Stichting Gemeente Brummen.
Het optreden begint om 14.00 uur.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.